Hitta en plats för företagsfesten

Den perfekta lokalen rymmer sällskapet, är utrustad med den komfort och teknik som festen kan kräva och är trevlig att befinna sig i. Lokalen utgör förutsättningen för en lyckad fest och därför är valet av lokal viktig. Att hitta rätt festvåning är inte alltid helt enkelt. Utbudet är stort och standarden varierar. Vår uppgift är att hjälpa dig att hitta rätt festvåning till rätt pris. Därför inleder vi med några enkla frågor som ni genom att besvara ringar in de festlokaler som kan vara av intresse.

Att tänka på inför bokning av festlokal:

 • Var i Sverige kommer festen att hållas?
 • Hur många är bjudna?
 • Är underhållning inplanerat?
 • Är det viktigt med bra kommunikationer till och från festlokalen?
 • Är tillgång till kök viktigt?
 • Är boende i eller intill festlokalen intressant?

Beroende på var i Sverige festen hålls kan vi utesluta och ringa in de festlokaler som finns i er närhet och om lokalen behöver goda förbindelser förenklas valet en hel del. Beroende på hur många som kommer att närvara kan vi bestämma lokalens storlek. Om ni planerat in underhållning är kanske en scen och ljud- och ljusanläggning intressant. Efter att ni bestämt er för om kök och boende är viktigt har vi endast ett fåtal festvåningar kvar att välja mellan som stämmer in på er budget.

Festvåningar med det lilla extra

Vid bokning av flertalet festlokaler kan man även boka in den där lilla extra servicen som garanterat gör kvällen till en minnesvärd upplevelse för dig och dina gäster. Beroende på festanledning finns det olika alternativ. Vid bröllopsfesten kanske festvåningen behöver lite extra tanke och kärlek. Passande interiör och utsmyckning eller livemusik och catering? Många väljer att boka in hela paketupplevelser som arrangören, tillsammans med er, planerar för och iscensätter. Temakvällar, som exempelvis orientalisk afton, är väldigt populära och du kan få hjälp med att inreda i orientalisk stil, få tillgång till en DJ som spelar orientaliskmusik, serverar mat från en orientaliskcatering och underhåller med magdans. Möjligheterna har inga begränsningar.

Exempel på mindre och större festpaket:

 • Bartenders – professionella bartenders kan verkligen sätta guldkant på festen.
 • Catering – god mat är ett måste på festen. Menyval är helt upp till er.
 • Musik – livemusik eller DJ, musiken är en riktig stämningshöjare.
 • Bordsdekorationer – ett utsmyckat bord lyfter matupplevelsen.
 • Temafest – inredning, mat och musik som följer ett tema gör aftonen minnesvärd.

Att boka en festvåning ger dig alla möjliga möjligheter. Du bestämmer helt och hållet om du själv vill stå för planeringen och på så sätt spara pengar eller ta hjälp av eventplanerare som sköter arbetet åt dig. Det är din fest och dina villkor. Vi hjälper dig att hitta festvåningar som passar dig, dina behov och din budget.

Konferenshotell med festmöjligheter

Många konferenshotell erbjuder stora bankettsalar eller ytor i lobbyn som oftast kan göras om för företagsfesten, i Stockholm hittar du flertalet konferenshotell som erbjuder festlokaler utöver det vanliga vid vatten, natur och helt ostört kan man efter en lång kväll bara smita in på sitt rum och sova ut innan man vaknar till en god frukost. För att läsa om vilka konferenshotell i Stockholm som erbjuder en rad olika lösningar för fester både privat och för företag kan du läsa mer om här.